vineri, 9 noiembrie 2007

Cum sa.....ma imbrac pentru snowboard?



Haideti acum sa ne si imbracam
pentru snowboard...voi ce ziceti? Eu sunt de parere ca dupa ce ne-am cumparat placa,bootsi si legaturi,acum trebuie sa ne cumparam si un echipament adecvat.
Sa mergem la o tura prin magazine si sa ne luam o pereche de ochelari de snowboard,deoarece ei sunt indinspensabili indiferent de vremea de afara. Acestia sunt meniti sa ne apere ochii de razele reflectate de zapada,si mai ales de razele ultraviolete care iti ataca ochii. Cand ai viteza este bine sa ai ochelari,altfel iti lacrimeaza ochii si nu mai poti vedea pe unde mergi.
Dupa ce ne-am luat ochelarii, hai sa mergem sa ne luam si o jacheta de snowboard menita sa ne tina de cald chiar si in cele mai aprige conditii climaterice. Chiar si la temperaturi mai mici de -20 grade Celsius trebuie sa fim in stare sa ne mai miscam. Si ce ar fi mai cool decat o jacheta "Burton", "Vans", "DC" , "686", etc. ? Binenteles ca mai bine e sa ai un echipament complet cu tot cu pantaloni. Si aici avem o larga varietate de alegeri. Sunt foarte multe companii care sustin sporturile tineretii cum ar fii skateboard, bmx-ul , snowboarding-ul s.a.m.d.

Niciun comentariu: